Over ons

Specialisten kelderbouw

Een kelder onder een huis, schuur of bedrijf bouwen is een ideale manier om het aantal vierkante meters uit te breiden. Door het bouwen van een kelder creëert u een extra verdieping. Zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw kunnen we voor u een kelderruimte realiseren.
Wat is voor ons de beste oplossing? Welke kelder is voor onze situatie het beste? Wat zijn de kosten van een kelder? Voor u belangrijk om een gespecialiseerde bouwpartner te zoeken. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij u vanaf het eerste ontwerp tot en met oplevering van uw kelder. Benieuwd wie wij zijn en hoe wij werken? 

Werkwijze

Voor het realiseren van een betonkelder maken wij vooraf graag heldere afspraken om verrassingen achteraf voor te zijn. Na het offertetraject stemmen we een duidelijke planning met u af, zo hebt u duidelijkheid. Vóór, tijdens en bij afronding van de bouw hebt u één vast aanspreekpunt, korte lijnen zijn ons uitgangspunt. We werken met vakkundig en ervaren personeel, deskundige vakmensen voor de juiste kwaliteit. Zo werken wij voor een tevreden klant en een hoogwaardige bouwkwaliteit. 

De kracht van een familiebedrijf

Zo sterk als onze betonkelders zijn, zo sterk zetten wij ons als familie Van Den Berg in voor uw project. De jarenlange ervaring van de ene generatie wordt praktisch overgedragen op de nieuwe generatie. U kent het wel, van vader op zoon niet alleen binnen ons bedrijf maar ook met onze klanten bouwen we zo een hechte band op. Wij staan graag voor u klaar en houden van korte lijntjes, snelle en duidelijke communicatie. 

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer