Op zoek naar een (beton)kelder?

Mogelijkheden kelderbouw

Een kelder onder een huis, schuur of bedrijf is een ideale manier om het aantal vierkante meters uit te breiden met een zelfde perceeloppervlak. Door het bouwen van een kelder creëert u een extra verdieping in u woning of bedrijfspand. Bij uw nieuw te bouwen woning kunnen we voor u een kelderruimte tegen relatief lage kosten realiseren.
Wat is voor ons de beste oplossing? Welke kelder is voor onze situatie het beste? Wat zijn de kosten van een kelder?

Wij geven u graag uitleg!

Contact            Over ons  

Kelderfuncties

U kunt een kelder voor allerlei doeleinden gebruiken. Zo kan een kelder dienen als kantoor, wijnkelder, slaapkamer (in de zomer heerlijk koel), zwembad, sauna, speelruimte of hobbyruimte. Ook kan een kelder onder uw huis gebruikt worden als parkeergarage. De garage kan dan bereikt worden d.m.v. een hellingbaan. Ook kan er in een hellingbaan  vloerverwarming aangebracht worden om zo uitglijden te voorkomen. Maar u kunt ook kiezen voor een stroeve afwerking van de betonvloer. Kortom, voldoende mogelijkheden.

Soorten kelders

Betonnen zwembad

Een zwembad in beton is een zwembad voor het leven. Met veel mogelijkheden qua vorm en perfect voor een betegelde of anders beplakte afwerking van de zwembadbak. Wij leveren gestorte zwembaden, omdat deze constructief beter en waterdicht zijn, in nagenoeg iedere situatie toepasbaar en in veel vormen. Ook mogelijkheden zoals meegestortte entreetrappen en verhogingen zijn mogelijk. Wilt u een zwembad laten storten? Vraag naar de mogelijkheden!

Betonnen zwembadbak storten?

Donkere kelderruimte?

Vaak wordt gedacht dat een kelder een donkere, sombere ruimte is. Maar een kelder hoeft niet altijd een donkere ruimte te zijn. In een kelder kunnen uitsparingen gemaakt worden voor kozijnen of voor een koekoek, om zo optimaal licht binnen te krijgen.

Bekijk onze referentie's

Kosten betonkelders

De kosten voor het bouwen van een kelder is sterk afhankelijk van de gewenste afmeting van de kelder. Daarnaast is de moeilijkheidsgraad voor het bouwen ook een belangrijke factor in de kosten. Voor het bouwen van Kelders gebruikt Van den Berg Betonwerken altijd wapening in de constructie. De benodigde wapening wordt berekend door de constructeur. Op basis van deze berekening kunnen we vervolgens een kostenoverzicht maken voor het bouwen van een kelder.

Wij geven een offerte op maat per project. Dit doen we graag voor u, maar om een juiste prijs te kunnen bereken vragen we het hele bouwplan bij uw prijsaanvraag toe te sturen.

Offerte kelderbouw

Tafelkist; een snelle oplossing!

Veelal wordt op betonkelders een kelderdek gelegd van kanaalplaatvloeren of breedplaatvloeren. Een andere mogelijkheid die wij bieden is een vloer storten met behulp van een tafelkist (tafelbekisting). Met tafelbekisting wordt in de kelderbak een bekisting gebouwd met stempels waardoor de bekisting eigenlijk als een groot tafelblad de kelder afdekt. Het kelderdek wordt als één geheel gestort en biedt ook de mogelijkheid om al het leidingwerk direct te verwerken. Hiermee voorkomt u lange levertijden van vloerplaten, het is voordelig en constructief sterk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Offerte kelderbouw

tafelbekisting-in-beton-kelder-berg-betonkelders

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer