Mogelijkheden Kelderbouw

Soorten betonkelders

Wij zijn specialist in de kelderbouw. Wij leveren waterdichte kelders voor uw woning, uw bedrijfspand of de industrie. In hoofdlijnen zijn er twee soorten kelders; betonkelders en afzinkkelders. Daarnaast zijn er mogelijkheden in combinatie met laad- /losputten en parkeerkelders. Hieronder vindt u de diverse soorten nader uiteengezet.

Contact            Over ons  

Betonkelders

Een kelder onder een huis, schuur of bedrijf is een ideale manier om het aantal vierkante meters uit te breiden. Door het storten van een kelder creëert u een extra verdieping in u woning of bedrijfspand zonder uw perceeloppervlakte extra te bebouwen. Bij uw nieuw te bouwen woning kunnen we voor u een kelderruimte tegen relatief lage kosten realiseren.

   Betonkelders      Offerte aanvragen  

Afzinkkelders

Een afzinkkelder is een ideale oplossing wanneer er weinig werkruimte is om een kelder te bouwen. Bij een afzinkkelder worden de wanden namelijk bovengronds gestort. Door deze werkmethode kan een afzinkkelder veel dichter naast een bestaand gebouw gebouwd worden. Er hoeft namelijk geen talud gegraven te worden voor de afzinkkelder.

Afzinkkelders

Laad & losputten

 

Voor uw bedrijfspand kan het wenselijk zijn om strak afgewerkte laadstations te hebben, soms maar door gering hoogteverschil maar soms ook gecombineerd met een ondergrondse (kelder)opslag. Hiervoor bieden wij de oplossingen in de vorm van betonnen laad & losputten die naadloos aansluiten op uw bestaande situatie of in één geheel met een nieuwe kelder of opslaghal worden gerealiseerd.

Contact            Over ons  

Parkeerkelder

 

Ook kan een kelder onder uw huis gebruikt worden als parkeergarage. De garage kan dan bereikt worden d.m.v. een hellingbaan. Ook kan er in een hellingbaan  vloerverwarming aangebracht worden om zo uitglijden te voorkomen. Maar u kunt ook kiezen voor een stroeve afwerking van de betonvloer.

Contact            Over ons  

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer